Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Damer

Följ

Senior Damer

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Lunds Bois

6 - 1
28 mars 2009
23:00

AIF Barrikaden

Referat

Referat: Lunds Bois - AIF Barrikaden

Vi började med Julieta i målet och med en backlinje bestående av Victoria G, Camilla N, Erika och Carla. På mittfältet startade Monica, Vilma, Camilla A och Sandra medan Mona och Lollo började på topp. Avbytare var Laura S och Alejandra M som fick mycket speltid samt våra 2 unga (13 år) nyförvärv Alicia Marquez och Carmen Martinez-Preza (ännu 2 i släkten Martinez, vars familj nu skulle kunna ställa upp ett helt 11-mannalag av de som någon gång spelat i vår förening) som gjorde några korta inhopp.

Matchen påminde i mångt och mycket om matchen mot Klagshamn. Vi blev hårt tillbakapressade redan från början och Julieta fick göra massor med ingripanden.
Precis som i Klagshamn tog vi ändå ledningen på vårt första riktiga avslut. Mona slog in bollen från mycket nära håll efter ett skott av Laura. Även fortsättningsvis påminde utvecklingen mycket om Klagshamnsmatchen. De fick ett förargligt mål i sista min av 1:a halvlek medan det i 2:a halvlek när vi inte längre orkade stå emot rann in ytterligare 5 baklängesmål under loppet av 17 min i mitten av halvleken.

Totalt sett var vi klart underlägsna spelmässigt men kämpade bra så länge vi orkade. De flesta verkade mycket trötta mot slutet och det var väl endast Camilla A som fortsatte springa oavbrutet. En stor skillnad mellan lagen var snabbheten där det väl endast Erika som klarade av att vinna några rena löpdueller.

Julieta var precis som tidigare strålande i målet och det som först var en nödlösning håller nu på att utvecklas till en ren succé.

Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Laura Sosa 1 0 1 0 0 0
Alicia Marquez 1 0 0 0 0 0
Camilla Adolfsson 1 0 0 0 0 0
Camilla Nyman 1 0 0 0 0 0
Carmen Martinez-Preza 1 0 0 0 0 0
Erica Larsson 1 0 0 0 0 0
Louise Berggren 1 0 0 0 0 0
Sandra Lilliebladh 1 0 0 0 0 0
Vilma Preza 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Julieta Sepulveda 1 0 0 0 6 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng